IJssalon ZaZa
/

Je proeft `t verschil!

 

Eet je mee?

Deze winter organiseren wij iets nieuws! Iedere vrijdag om 18:00 kun je bij ons terecht voor een heerlijke en gezonde maaltijd, tegen een klein prijsje.

Elke vrijdag  tot ons ijsseizoen weer begint wordt onze ijssalon omgetoverd tot een gezellige eetkamer waar je lekker kunt genieten van een huisbereide daghap. Elke week staat er een ander gerecht op het menu, dit maken wij `s maandags bekend op deze pagina en op Facebook + Instagram. Onze eetkamer biedt een fijne, ongedwongen sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Ontmoet nieuwe mensen of klets gezellig bij met een bekende. Iedereen is welkom dus schuif gezellig aan en prik een vorkje mee!

Prijzen en reserveren

Voor € 9, 95 kun je bij ons genieten van de wekelijkse daghap en krijg je een kopje koffie of thee na. 
Tijdens het eten staat er voor iedereen een karaf water op tafel, deze is gratis en wordt de hele avond bijgevuld. Mocht je zin hebben in een ander drankje, dan kan dat natuurlijk ook! Er is een prijslijst voor frisdrank en alcoholische dranken en ook voor andere extra opties zoals een lekker soepje vooraf en/of een (ijs)dessert.

Er is een beperkt aantal plekken dus deelname is enkel mogelijk op reservering. Reserveren kan tot donderdagmiddag 12:00 via het formulier onderaan deze pagina of telefonisch: 06-54912001.