IJssalon Zaza
/

Huisgemaakt Italiaans ijs

 

ONZE IJSSALON EN KOFFIEBAR

Het ZaZa team zal er voor zorgen dat niets je in de weg staat om optimaal te genieten van kwaliteitsproducten. Uiteraard eerst ons ambachtelijk huisgemaakt Italiaans schepijs. Daarnaast serveert onze barista een voor jou op maat gemaakte koffiebeleving. Meer zin in een heerlijke koele witte wijn, een fris biertje (met of zonder alcohol), ons team is er op ingericht je snel te voorzien in jouw wens!

BEDRIJFSLEIDING

De gepassioneerde bedrijfsleiding is de hele dag in touw om er op toe te zien dat het je aan niets ontbreekt. Onze missie is het jou naar je zin maken en je een geluksmomentje bezorgen waarin je ontsnapt aan de dagelijkse sleur en je je eventjes in Italië waant.

TEAM

Onze jonge en enthousiaste medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zijn sterk gemotiveerd om jou met raad en daad bij te staan. Je kunt op ons rekenen!

WERKEN BIJ ONS

Ben jij een horecatalentje en zie jij jezelf deel uitmaken van ons gezellige team? Vul dan een contactformulier in. Wij zijn altijd op zoek naar  enthousiaste medewerkers, dus ook als we geen vacature hebben kun je ons een open sollicitatie sturen.

VACATURES

Allround horecamedewerker
Ben jij een ècht mensenmens en maak je anderen graag blij? Open dan nu onderstaand document, want dit is de vacature die jij zoekt!
IJskar medewerker
Ben je gek op ijs en vind je het heerlijk om buiten te zijn? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Klik op onderstaand document voor meer informatie.