IJssalon ZaZa
/

Je proeft `t verschil!

 

Samen eten bij ZaZa

Net als vorig jaar toveren wij deze winter onze ijssalon om tot gezellige eetkamer waar je vrijdags kunt genieten van een huisbereide daghap. Met trots kunnen wij zeggen dat de etentjes een daverend succes waren en wij kijken er enorm naar uit jullie weer te mogen ontvangen.  

Verschillende keukens uit alle windrichtingen zullen de revue passeren. Van Hollandse pot tot Marokkaanse tajine en van nasi goreng tot chili con carne. Uiteraard mag ook een Italiaans menu niet ontbreken, al is het alleen al om het toetje…
Waar het bij ons ook niet aan zal ontbreken is gezelligheid. Iedereen is welkom en je bent vrij om aan te schuiven met wie en bij wie je maar wilt. De sfeer wordt door velen omschreven als: “heel prettig”, “laagdrempelig” en een vaak gehoorde uitspraak is: “je voelt je hier direct thuis!”.

Elke vrijdag staat er een andere daghap op het menu, dit maken wij bekend op deze website en op onze socials.
Let wel, reserveren is verplicht en VOL = VOL!

Belangrijk om te weten: de ontvangst is iedere keer om dezelfde tijd, namelijk om 18:00. 

Wat kost het?

Voor € 14, 50 kun je bij ons genieten van de versbereide daghap en krijg je een drankje van het huis. Desgewenst kun je jouw avondmaal uitbreiden met een voor- en/of nagerechtje van het menu, of met iets lekkers van onze "specials" kaart. Voor de liefhebber zorgen wij dat er schepijs op voorraad is voor een ijsdessert/ijscoupe. 

Reserveren

Enthousiast geworden? Geef je dan snel op want er is een beperkt aantal plekken en deelname is enkel mogelijk op reservering. Reserveren kan tot uiterlijk donderdagochtend 11:00 uur via het formulier onderaan deze pagina of telefonisch: 06-54912001.
Heb je speciale dieetwensen? Laat dit dan meteen bij jouw reservering weten, meestal kunnen wij hier wel een mouw aan passen.

Ter info: Na het etentje op 15 december organiseren wij tijdelijk geen etentjes i.v.m. de feestdagen. Wij zijn dan onder andere druk met de bereiding en verkoop van onze kerstijstaarten. In januari pakken wij de draad weer op en de thema's van de etentjes maken wij t.z.t. bekend op onze website.


Surinaams menu
Surinaams menu
Maandplanning
Maandplanning