IJssalon ZaZa
/

Je proeft `t verschil!

 

Kerstijstaarten 2023

Wil je tijdens de feestdagen ècht iets speciaals op tafel zetten? Bestel dan een heerlijke ZaZa kerstijstaart. Al onze ijstaarten zijn handgemaakt en bereid op basis van verse melk en lokale ingrediënten. Dit jaar hebben onze ijsbereiders drie verschillende taarten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Hieronder volgt een omschrijving van de taarten en informatie m.b.t. prijzen en bestellen.

Kerstijstaart 1: Boerentaartje

Ons boerentaartje is een ode aan de familie Klunder waar wij in de zomer meermaals per week op het erf komen om verse melk te halen voor de bereiding van ons ijs. Naast dat het hoofdingrediënt hiermee super vers is, is deze melk ook bijzonder lekker romig...en dit proef je weer terug in het ijs. De ijstaart heeft een bodem van boerencake, een dikke laag boerenroomijs en voor de liefhebber een topping van boerenjongens. Dit kun je aangeven in het bestelformulier.

Kerstijstaart 2: Appel-Cranberry

Deze taart is bereid met twee verschillende lagen ijs op een zachte cakebodem en afgetopt met cranberries en ruby chocolade parels. De eerste laag ijs bestaat uit boerenroomijs en de tweede laag is gemaakt van friszoet appel-cranberry sorbetijs bereid met vers sap van Boerderij de Kolke in Voorst. De perfecte combinatie van fris en romig in één. 

Kerstijstaart 3: Karamel-Kletskop

Net als kerstijstaart 2 is deze taart gefundeerd op een zachte cakebodem en  volgt daarboven een heerlijke laag boerenroomijs. De toplaag is gemaakt van karamel-kletskop ijs bereid op basis van de "pindakaas zonder ellende" van VanThuys en, jawel, knapperige kletskoppen! De zachte tonen van karamel en de lichte crunch van pinda en koekjes maakt deze taart onweerstaanbaar!

1: Boerentaartje
1: Boerentaartje
2: Appel-Cranberry
2: Appel-Cranberry
3: Karamel-Kletskop
3: Karamel-Kletskop

Bestellen kan tot en met maandag 18 december!

Formaten en prijzen
Onze  kerstijstaarten zijn te bestellen in 2 formaten.
Medium: voldoende voor 6-8 punten (24,95).
Large: voldoende voor 8-12 punten (29,95).