IJssalon Zaza
/

Huisgemaakt Italiaans ijs

 

IJSTAARTEN ASSORTIMENT

Feestje, gezellige BBQ, genieten met vrienden of familie van een heerlijk dessert?  Denk eens aan onze huisgemaakte ijstaarten, verser dan vers, speciaal voor jou gemaakt. 

Standaard hebben we een aantal ijstaarten, zorgvuldig samengesteld met perfect bij elkaar passende combinaties. Zit de voor jou perfecte combinatie er niet tussen.....schroom niet om aan te geven wat jij zou willen. Want er is heel veel mogelijk. Kun je niet kiezen? Laat je dan eens verrassen door onze "verrassingsijstaart" met in het hoogseizoen ten minste 15  verschillende smaken.....

IJstaarten hebben we in twee formaten: medium en large.

Medium is voldoende voor 6-8 porties. Large is voldoende voor 8-10 porties. Deze porties gelden ook voor de verrassingsijstaarten, maar aangezien deze zijn opgebouwd uit bolletjes (medium à 15 bollen, à 25 bollen) zijn deze ook goed te verdelen onder een groter gezelschap. 

Taart 1: Likeur 43

Deze taart is niet voor niets onze nummer 1.  Fris citroencake ijs gecombineerd met in likeur 43 gedrenkte roomboter cake, afgemaakt met een zomerse sinaasappeltopping.  

Prijzen : Medium € 17,50, Large € 19,95

Taart 2: Vanille / Hazelnoot

Deze taart is de favoriet van Mariëtta. Hazelnootijs van huisgebrande hazelnoten uit Piemonte gecombineerd met vanille ijs bereid met speciaal geselecteerde vanille. Finishing touch met verse hazelnoten.

Prijzen : Medium € 17,50, Large € 19,95

Taart 3: Oreo

Deze taart is bereid met de bekende Oreo koekjes. De Oreo crème combineert geweldig met de volle smaak van puur roomijs. Uiteraard een finishing touch met de orginele Oreo koekjes.

Prijzen : Medium € 17,50, Large € 19,95

Likeur 43
Likeur 43
Hazelnoot Vanille
Hazelnoot Vanille
Oreo
Oreo


Verrassingsijstaart
Keuze stress? Daar weten wij wel iets op...Een heerlijke ijstaart opgemaakt uit bolletjes met allerlei verschillende smaken ijs. Heb je voorkeuren of allergieën? Laat het ons weten, dan houden wij hier rekening mee. Tip: de verrassingsijstaarten zijn ontzettend leuk tijdens (verjaardags)feestjes omdat ze gemakkelijk (en leuk!) te verdelen zijn onder een groter gezelschap.

ElinevanderLinde_zaza-4-0075
ElinevanderLinde_zaza-4-0075
ElinevanderLinde_zaza-4-0081
ElinevanderLinde_zaza-4-0081

Mini ijstaart (1-2 personen)

Deze ijstaart is  tijdens de Corona-tijd in het leven geroepen. Veel mensen zitten alleen of met zijn tweeën in lock-down...Hoe leuk is het dan om iemand te verrassen met een mini-ijstaart?! Je kunt kiezen uit een taartje met 1 laag ijs (geschikt voor 1 persoon), of met 2 lagen (geschikt voor 1 à 2 personen)

Prijzen: Mini 1 laag € 5,50,  Mini 2 lagen € 7, 00


BESTELLINGEN