IJssalon ZaZa
/

Je proeft `t verschil!

 

Voorraadje ijs nodig?

Bijvoorbeeld voor jezelf voor in de vriezer of voor een groter gezelschap tijdens een feestje? Je kunt bij ons verschillende soorten ijsbakken bestellen afgestemd op de benodigde hoeveelheid ijs .

Uit 1 liter ijs schep je circa 12 bollen ijs. Het ijs verpakken wij in een speciale isodoos zodat het  ongeveer uur bevroren blijft buiten de vriezer. De tijdsduur kun je verlengen door de doos te vervoeren in een koeltas/-box. Zeer geschikt dus om mee te nemen op familiebezoek elders in het land.

Een literbak kun je het best bij ons in de ijssalon bestellen. Je hebt dan de keuze uit alle smaken uit de vitrine en wij kunnen dan 1 tot 3 verschillende smaken in de bak scheppen.
Mocht je een smaak willen bestellen die niet in de vitrine staat dan kunnen wij dit voor jou bereiden. De afname is dan minimaal 1 liter per smaak. 

Meer dan 4 liter ijs nodig? Dan kun je een 5-literbak bestellen. Dit ijs draaien wij vers voor jou uit in een kunststof ijsbak met deksel. 

Vanaf 10 liter ijs kun je ook een grote isobox van ons lenen waar je de kunststof ijsbakken in kunt vervoeren en waaruit je het ijs kunt scheppen voor jouw gezelschap. In overleg kun je ook een ijsschep van ons lenen. Heb je meer dan 15 liter ijs nodig? Dan verwijzen wij jou graag verder naar onze ijskar pagina: https://ijssalon-zaza.nl/IJskar-huren/