IJssalon ZaZa
/

Je proeft `t verschil!

 

WELKOM BIJ IJSSALON EN KOFFIEBAR ZAZA 

Welkom op de website van IJssalon en Koffiebar ZaZa. Op deze pagina vertellen we graag iets over ons mooie horecabedrijf.

IJssalon ZaZa is opgericht in 2012 en ligt aan de rand van het bruisend dorpshart van Twello. Mensen uit de wijde omgeving zoeken graag ons fijne, ruime terras op om lekker te genieten van ons heerlijk huisgemaakt schepijs. Ons ijs wordt dagelijks bereid in eigen ijskeuken van verse boerenmelk. Deze melk komt rechtstreeks van melkveebedrijf Klunder, gevestigd in de uiterwaarden van de IJssel. Wekelijks rijden wij hun mooie stal binnen om de loei verse melk op te halen. In de ijssalon pasteuriseren wij de melk en maken er vervolgens ijs van. Hoe vers en lokaal wil je het hebben?! 

In onze ijssalon hebben wij tevens een prachtige koffiebar zodat je bij ons terecht kan voor de allerlekkerste koffies. Van "gewone" koffie tot latte macchiato's met karamel en havermelk, voor ieder wat wils. De bonen voor onze koffies worden gebrand door Fleur de Café in Deventer, waar tevens ons verrassende thee assortiment wordt samengesteld.  Neem gerust een kijkje op hun mooie website: https://www.fleurdecafe.nl/. 

Iets lekkers bij de koffie? Wij hebben een wisselend aanbod van gebak en zoete lekkernijen.  Zo hebben wij heerlijk appelgebak van de bakker en bakt Brownies&downieS uit Apeldoorn de lekkerste brownies voor ons. Of wat dacht je van een warme Luikse wafel? Lekker hoor, met verse aardbeien, slagroom en natuurlijk een bolletje romig vanille ijs. Echt genieten!

De ligging van onze ijssalon is uitstekend: vlakbij het gezellige winkelcentrum van Twello, het station en fietsroutes. Schuin achter de salon is een parkeergarage waar je je  auto gratis en gemakkelijk kunt wegzetten.

Onze openingstijden passen we per maand aan. Zo zijn we in het prille voorjaar minder lang open dan tijdens hartje zomer. Onze website geeft altijd aan of we geopend dan wel gesloten zijn.