IJssalon ZaZa
/

Je proeft `t verschil!

 

IJSTAARTEN ASSORTIMENT

Feestje, gezellige BBQ, genieten met vrienden of familie van een heerlijk dessert?  Denk eens aan onze huisgemaakte ijstaarten, verser dan vers, speciaal voor jou gemaakt. 

Standaard hebben wij 3 klassieke ijstaarten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld uit een heerlijke cakebodem en twee perfect bij elkaar passende smaken ijs. Tenminste, dat vinden wij dan. Zit de voor jou perfecte combinatie er niet tussen.....schroom niet om aan te geven wat jij zou willen. Want er is echt heel veel mogelijk. 

Klassieke ijstaart 1: Likeur 43
Deze taart is niet voor niets onze nummer 1.  Fris citroencake ijs gecombineerd met in likeur 43 gedrenkte roomboter cake, afgemaakt met een zomerse sinaasappeltopping.  

Klassieke ijstaart 2: Vanille / Hazelnoot
Deze taart is de favoriet van eigenaresse Mariëtta. Hazelnootijs van huisgebrande hazelnoten uit de Italiaanse regio Piemonte gecombineerd met heerlijk romig vanille ijs. Finishing touch met verse hazelnoten.

Klassieke ijstaart 3: Oreo
Deze taart is bereid met de bekende Oreo koekjes. De Oreo crème combineert geweldig met de volle smaak van puur roomijs. Uiteraard een finishing touch met de originele Oreo koekjes.

Likeur 43 (medium)
Likeur 43 (medium)
ElinevanderLinde-zaza-30mei-2
ElinevanderLinde-zaza-30mei-2
Oreo (medium)
Oreo (medium)


Verrassingsijstaarten
Keuzestress? Geen paniek, wij hebben de oplossing! Laat je eens verrassen door onze "verrassingsijstaart", ook wel bekend als "bolletjesijstaart". In tegenstelling tot de klassieke ijstaart die bestaat uit lagen ijs, is de verrassingsijstaart samengesteld uit bollen ijs. Je kunt natuurlijk zelf een selectie van smaken doorgeven die absoluut niet mogen ontbreken, maar je kunt het ook volledig aan ons overlaten. Mocht je allergieën hebben, geef dit dan gerust door in het bestelformulier.

ElinevanderLinde_zaza-4-0075
ElinevanderLinde_zaza-4-0075
ElinevanderLinde_zaza-4-0081
ElinevanderLinde_zaza-4-0081
ElinevanderLinde-zaza-30mei-3-5
ElinevanderLinde-zaza-30mei-3-5


Formaten en prijzen

Klassieke ijstaarten
Onze klassieke ijstaarten zijn te bestellen in 2 formaten.
Medium: voldoende voor 6-8 punten (24,95).
Large: voldoende voor 8-10 puntjes (29,95).

Verrassingsijstaarten
Voor onze bolletjesijstaarten hanteren wij 3 formaten.
Medium: voldoende voor 6-8 personen. Ongeveer 16 bollen ijs (24,95).
Large: voldoende voor 8-10 personen. Ruim 20 bollen ijs (29,95).
XXL: voldoende voor 10-15 personen. Ruim 30 bollen ijs! (34,95).


BESTELLEN