IJssalon Zaza
/

Huisgemaakt Italiaans ijs

 

Speciaal voor de feestdagen

Wil jij jouw kerstdiner spectaculair afsluiten? In samenwerking met Brownies&downieS Apeldoorn hebben wij een heel bijzonder ijsdessert ontwikkeld waar jij gegarandeerd de show mee gaat stelen...

Wij presenteren... de BrownieS&downieS Kerstijstaart!
De bodem van deze ijstaart is gemaakt van 100% pure brownies. Deze worden speciaal voor ons gebakken door de kanjers van Brownies&downieS in Apeldoorn. Onze ijsbereidster heeft deze brownies ook verwerkt in het roomijs. De body van de ijstaart bestaat daarmee uit een heerlijke dikke laag  huisgemaakt chocolade-brownie ijs. De afwerking van pure chocolade, romige karamelsaus, stukjes brownie en witte chocolade parels maakt deze taart tot een super-de-luxe ijsdessert.

Wil jij jouw gasten verrassen met zo'n verrukkelijke ijstaart? Scroll naar beneden voor formaten, tarieven en overige info.

Kerstijstaart Monchou

Naast de Brownies&downieS Kerstijstaart bereiden wij speciaal voor de feestdagen verrukkelijke Monchou ijstaarten. Deze bevat een bodem van Bastognekoeken, een body van huisgemaakt Monchou ijs en een topping van amarena kersen...Loopt het water je al in de mond?!

Formaten en tarieven

Medium: voldoende voor 6-8 personen. Ongeveer 16 bollen ijs (22,95).
Large: voldoende voor 8-10 personen. Ongeveer 20 bollen ijs (27,95).
XXL: voldoende voor 10-15 personen. Ruim 30 bollen ijs! (32,95).

Besteldatum
Onze kerstijstaarten zijn razend populair, dus wees er snel bij en bestel jouw ijsdessert uiterlijk maandag 13 december 2021!

Bestelling ophalen
Je kunt jouw ijstaart op donderdag 23 december ophalen tijdens het door jou gekozen tijdvak (zie bestelformulier).

Bezorging
Zorgen al die feestelijke voorbereidingen rond jouw kerstdiner voor paniek? Blijf vooral rustig! Wij hebben bezorgopties.
Woon je binnen een straal van 7 km van onze ijssalon? Dan bezorgen wij de ijstaart graag bij jou thuis!

  • Bezorgdatum: woensdag 22 december.
  • Bezorgtijden: op basis van de bestellingen wordt een planning gemaakt waarna de ijstaarten binnen bepaalde tijdvakken worden bezorgd. Dit laten wij jou van tevoren weten!
  • Bezorgkosten: 4,95

Bestelformulier